- Г-н Каранлъков, с какви интересни предложения ще изненада своите сегашни и бъдещи

...
 
- Г-н Каранлъков, с какви интересни предложения ще изненада своите сегашни и бъдещи
Коментари Харесай

Коледа идва с подобрени тарифни планове за мобилни услуги

 

- Г-н Каранлъков, с какви  интересни  оферти  ще изненада своите настоящи и бъдещи клиенти " Виваком " в навечерието на коледните и новогодишните празници?

- Определено това са усъвършенстваните ни тарифни проекти за мобилни услуги. Те включват доста повече мултимедийно съдържаниe. Активирайки си мобилна услуга, с изключение на мобилен глас и данни в джоба си клиентът има музикалната платформа TIDAL с над 60 милиона заглавия и интерактивен медиен портал TV GO с над 70 канала, освен това най-гледаемите. Включили сме извънредно спортно и кино наличие. Отделно от това сме се погрижили клиентът да няма терзания за изразходването на данни за това наличие – до края на декември потреблението на TIDAL не черпи от включените в проекта мегабайти, и в допълнение - всеки месец подаряваме 10 000 МВ за прилагане на TV GO с огромна част от проектите ни.

Имаме и страхотни коледни предложения за обичаната домашна игра на доста фамилии – Play Station.  

- Какво е мястото на хайтек подаръците в желанията на българските консуматори?

- В последните години софтуерните джаджи несъмнено се откриха като желани дарове, тъй като това е нещо, от което човек има потребност и ще употребява в всекидневието си. Споменах към този момент за Play Station. С атрактивната оферта, която вършим особено в края на годината, даваме опция на доста хора да зарадват околните си с мечтания подарък. Имаме и чудесни оферти за мобилни устройства и аксесоари, несъмнено.

- С колко магазина разполага " Виваком "? Каква е тактиката на компанията за достъп до клиентите - има ли съществено изместване от физическия офис към виртуално другарство?

- Към сегашния миг компанията ни разполага с мрежа от 234 магазина в 107 града, с което покриваме 90% от градското население на страната. Онлайн магазинът ни и мобилното приложение за самообслужване се одобряват извънредно добре от клиентите ни, защото им дават улеснение и експедитивност, когато нямат опция да посетят наш търговски обект.

Но това са разнообразни канали за достъп на потребителите до нашите услуги и те ги употребяват с друга цел. Ако някой желае да получи повече информация за даден артикул, да бъде съветван какъв проект да си избере или има потребност от насочване в разнообразното ни портфолио, ще отиде в магазин. Служителите ни там са на експертно равнище, познават в елементи проектите, услугите и устройствата, могат да срещнат клиента с новите технологии по понятен и явен метод. Могат да го посъветват при избора на мобилно устройство да вземем за пример съгласно това защо желае да го употребява най-вече – диалози, фотоси, слушане на музика… телефонът ни от дълго време към този момент не е единствено за връзка с познатите. А предлаганите модели са в действителност доста и не всеки човек е в положение да изгледа десетки ревюта, да чете и сравнява характеристиките на разнообразни модели. В този случай визитата " на място " е от огромна изгода. Ако обаче става дума единствено за плащане на сметката или за зареждане на някой спомагателен пакет, за доста хора е по-удобно да го създадат онлайн. Ние преминахме през сериозна цифрова промяна на компанията и на услугите си и към този момент предлагаме сполучливо и двата канала за връзка  – онлайн и онлайн.

- Променя ли се начинът на извършване на покупки на потребителите? Кое е най-важното за тях, когато купуват услугите на " Виваком "? Как отговаряте на търсенето?

- С бързото технологично развитие, което се случва и с помощта на компании като нашата, самият метод на живот се трансформира. Хората желаят да отделят повече време за значимите неща – за фамилията, за занимания, за персонални ползи. Затова и онлайн извършването на покупки набира скорост – когато знаеш тъкмо какво искаш и от кое място да го вземеш, с един клик става по-бързо.  Но колкото повече информация изисква изборът на дадена услуга, толкоз повече клиентът има потребност от общоприетия метод на извършване на покупки. Най-важните неща за хората са изясненост, метод на действие на услугата, ясни параметри, точни и правилни договорни условия и несъмнено, цената й. " Виваком " е извънредно потребителски насочен телеком и главната ни цел е да предоставяме на потребителите точно тези неща на наличен език и на обективна цена. А фактът, че предлагаме и мобилни и закрепени услуги – интернет и телевизия, дава улеснение на нашите клиенти да изберат пакетна услуга от едно място  – по този начин заплащат по-малко, в сравнение с, в случай че употребяват разнообразни снабдители, и постоянно знаят към кого да се извърнат във всяка обстановка.    

- Как подобрявате обслужването " на гише " - при възнаграждение на месечния абонамент,  при закупуване на нов абонамент и нови устройства, при приемане на рекламации и така нататък?

- Самото обслужване в магазините се трансформира в един от най-важните фактори за позитивното потребителско преживяване и за цялостното им усещане от компанията. За нас качеството постоянно е водещ фактор. Както в софтуерната част се стремим към положително покритие и скорости на мрежите ни, за което получаваме и интернационалните награди, по този начин в " Магазинна мрежа " се стремим към висок стандарт на обслужване. Колегите минават през редица образования, с цел да са добре осведомени с продуктите ни, да могат да отговорят на всевъзможни въпроси на потребителите и да ги посъветват при избора. А методът на другарство – положителният звук и позитивното отношение са наложителни. В последна сметка хората сме обществени същества, имаме потребност да поддържаме връзка между тях. Понякога посещаване в един магазин може да направи деня ти доста по-приятен – когато си тръгнеш с стремежи телефон и си получил цялата нужна информация, поднесени с усмивка.

 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР